Vi har én lærer og én assistent i hver klasse:

Selma er trinnets naturfagslærer. Hun har 1 time naturfag i uken, i hver klasse. I tillegg har vi to ressurslærere på trinnet, Ursula og Camilla. De er med som støtte i klasserommet, men har også egne timer der de tilrettelegger for læring i mindre grupper. Dette inkluderer også tilrettelagt norskopplæring etter behov.

Bokstavinnlæring er hovedfokus i norskfaget på 1. trinn. Hver uke lærer vi to nye bokstaver. Dette er grunnlaget for videre lese- og skriveopplæring. I matematikk arbeider vi med tallene fra 1 - 20 i forskjellige sammenhenger.

Vi former tall, teller, sorterer, sammenligner, grupperer, spiller og leker med ulike konkreter. Målet er å øke elevenes tallforståelse. Vi har også fokus på å utvikle dagligdagse ord og begreper på engelsk. Av praktisk-estetiske fag har vi kunst- og håndverk, musikk og gym. I tillegg undervises det i samfunnsfag, naturfag og KRLE.

Vi har fokus på "Ingen utenfor", der vi jevnlig jobber med klassemiljøet. Vi har tro på at god trivsel fører til bedre samhold, engasjement og læring.

1A - Marianne Grüner
1B -